ПЕЧАТНА РЕКЛАМА

Материали за местата на продажба

Изработваме плакати, постери, листовки, стикери, флаери и др. Продуктови брошури, каталози, кубчета, планшети. Бланки, визитки, папки и пликове. Календари, бележници, покани, картички, ваучери, етикети, опаковки, подаръчни чанти от хартия и полиетилен, и др.


Разнообразни материали

Предлагаем разнообразие от хартии и картон за изработката на печатнике изделия. Голямо разнообразие на цветове и релеф, плътност на медиите до 600 микрона.


Офсетов печат

Предлагаме офсетов печат на преса HEIDELBERG® от серията QUICKMASTER™ DI 46-4 са напълно автоматизирана 4-цветна, листова, дигитална печатна машина. Тя експонира всичките 4 печатни плаки едновременно в самата преса - DI технология. Автоматичната смяна на плаките във формните цилиндри гарантира кратко време за подготовка: по-малко то 10 минути. НАЙ-ДОБРА ЦЕНА за 4-цветен печат за тиражи от 100 до 35000 копия.


Дигитален печат

Дигиталната преса Xеrox DocuColor 5000 е с възможности за изготвяне на разнообразна полиграфическа продукция като флаери, брошури, плакати, каталози, картички, стикери, етикети и други пълноцветни рекламни материали. Системата има възможности за автоматично двустранно отпечатване на хартията до 250г/кв.м. Печатаемо поле - 480х305мм, в което има възможности да се разположат голям брой изделия на тиражен лист. Разделителната способност при отпечатване е 2400х2400 dpi, което осигурява по-точно възпроизвеждане на дребни детайли на изображението като текст с дребен шрифт или векторни елементи. Еднаквост на копията от първото до последното, без макулатура и брак, без изискване за минимум количество. Възможност за по-безпроблемно ламиниране, благодарение на новите специални тонери. Възможност за печат на релефни хартии и картони от 60 до 300 г/кв.м. Възможност за още по-фина настройка на цветовете в последния момент и по-голяма точност при работата с цветове благодарение на разширените функции на RIP-а.


Топъл печат и релеф

Топлият печат е особено елегантна технология за персонализиране и декориране на печатни произведения, рекламни материали, опаковки и др. Чрез нововъведените технологии в последните няколко години вече можем да извършваме 3D релефен печат и релефен печат с микрогравюра. Комбинацията между топъл и релефен печат придава елегантност и ефектност на готовия продукт и привлича погледа. Преге /релеф/ е технология за надписване без мастило, само чрез пресоване на надписвания материал с предварително подготвено клише. Изпъкнало преге се използва, когато материалът е достатъчно тънък, за да бъде притиснат между 2 клишета ( папки, визитки и др.), а вдлъбнатото – когато в достатъчно дебелия основен материал може да се издълбае следа.


Довършителни работи

23 Ноември 2015 3 коментара

Извършваме почти всички довършителни работи след отпечатване, като ламиниране с всички видове топъл и студен ламинат, поставяне на тел, капси, ъгли, заобляне на ъгъл, рязане, биговане, перфорация, лепене и др.


Comment Form is loading comments...

ПОСЛЕДВАЙ НИ

short