ВЪНШНА РЕКЛАМА

Рекламни табели

От нас можете да поръчате различни видове табели, с разнообразен начин за закрепяне, различен материал и дизайн. Табели създадени за използване на открито обикновено са указателни, информационни табели със стандартни размери, изработени от стоманени профили и ламарина с прахово полимерно покритие. Материалът е подбран, така че да издържат на различни атмосферни условия. Табели за строителни обекти изработени от стоманени профили и ламарина с прахово полимерно покритие или в цвят, и изображения от PVC фолио или винил с пълноцветен печат.


Билборди и банери

Предлагаме широкоформатен печат върху винил, винилова мрежа. Довършителните услуги включват поставяне на капси и ушиване на джобове. Максималната ширина на медията е до 5м. Дължината на медията е максимално 50 м. винил, винилова мрежа, различни видове плат и канава. Препоръчва се ползването на печатан винил при изработка на табели с големи размери за реклами на търговски обекти. Табелите могат да са с едностранна и двустранна видимост и метална рамка. Транспарант /банер от винил/ или рекламно пано от винил е най-евтиния и бърз начин за усвояване на пространството за външна реклама. Могат да бъдат закачени на фасади, огради, гаражи и др.


Светещи реклами

Покажете вашите идеи в най-добрата светлина. Светещите реклами са един от най-ефективните начини да покажете името на вашата фирма или рекламно послание и затова те са често използвани. И на най-доброто място - на витрината на вашият търговски обект, изложбените площи, молове, вашата реклама ще се види от всички ъгли. Изборът е ваш - двустранна или тристранна светеща реклама или елегантни светещи кутии, които са едно от най-често срещаното рекламно решение във външната реклама. Предлагаме различни и нестандартни светещи реклами. Лицето на светещата реклама е основния източник на визуална комуникация с потребителя. Обикновено се изработва от плексиглас или винил за задно осветяване. Изображението е директен печат на широкоформатен принтер или изрязано от самозалепващо pvc фолио, което се отличава с много добър контраст на цветовете.


Обемни букви

Днес неоновите надписи и светодиодните led обемни букви са синоними на визия и качество. Обемните букви и надписи се превръщат в един от най-добрият маркетинг и бранд инструмент. Те представляват една от най-бързо развиващата се индустрия за обозначаване. Независимо дали това е в закрит или открит мол или самостоятелен търговски център, обемните букви, често са на разположение за идентифициране на Вашият обект. Стандартните обемни букви са триизмерен графичен елемент. Тяхната структура е изработена от листов материал, най-често алуминий или неръждаема стомана/инокс, тъй като тези материали са устойчиви на атмосферни условия. Фирми, хотели, магазини, ресторанти, механи, дори солариуми са чести клиенти за обемни букви.


Дигиталната външна реклама

Разпространението на дигитални екрани за външна реклама, внедряване на електронни билбордове, монтирани на спирките, дигитални изображения и иновативни начини за показване на рекламата на местата с висок трафик. Времето между съобщението на електронния билборд и реалното събитие се скъсява.


Comment Form is loading comments...

ПОСЛЕДВАЙ НИ

short